Huren

Een kampeerervaring is altijd de beste ervaring.

Let's start the story

Wat huur je?

De Caravans van Caravan Explorer zijn luxe uitgerust en kennen geen gelijke op het gebied van kwaliteit. Zowel de Wayfinder als de Navigator zijn uitgerust met een ruim tweepersoons bed en hebben voldoende opbergruimte.

Onze keukens zijn uitgerust met een 31 liter koelbox die tevens mee op pad te nemen is. Een watervoorziening is aanwezig met een tank van 40 liter.

Ook heeft u de mogelijkheid een fietsendrager voor 2 fietsen te huren Deze fietsendrager is enkel geschikt voor fietsen met een stang.

Het enige dat u zelf mee hoeft te nemen
is beddengoed.

Begin je avontuurlijke ervaring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Boek je minicaravan

Start je avontuur met het eenvoudig boeken van de ideale minicaravan. Met slechts enkele klikken reserveer je een comfortabele caravan voor jouw reis.

Haal de minicaravan op

Na bevestiging van je reservering haal je de minicaravan op bij de aangegeven locatie, waar een medewerker je helpt en vragen beantwoordt. Daarna ben je gereed voor je reis!

Geniet van je Roadtrip

Met de sleutels van je minicaravan is de wereld aan je voeten, waarmee je op eigen tempo alles kunt verkennen, van schilderachtige kusten tot bruisende steden, en overal kunt overnachten voor de ultieme roadtrip.

Boeking