Over ons

Wij Ron en Nick Gubbels en heten jullie van harte welkom op onze website. Sinds dit jaar zijn wij de officiële verhuurpartner en dealer van het merk Trail Tracker.

Al langere tijd waren wij opzoek naar een leverancier van teardrop caravans om mee te gaan reizen. Dit soort caravan bestaat al langere tijd in Amerika en Australië maar in Europa is er nog weinig van bekend.

Uit onze passie voor het reizen & de natuur en de interesse om meer van Europa te ontdekken zijn wij op pad gegaan met een van de caravans van Trail Tracker.

Het enthousiasme werd verder aangewakkerd toen wij de mogelijkheid kregen om dealer en verhuurpartner te worden van het merk Trail Tracker. Graag bieden wij andere de mogelijkheid om op een ecologisch verantwoorde en betaalbare manier meer te ontdekken van de mooie plekken in Europa.

Het ultieme buitengevoel ervaren door onafhankelijk te zijn en niet gebonden aan vooraf vastgestelde routes of kampeerplekken. Dit allemaal met een lage CO2 voetafdruk en luxe dankzij de teardrop caravans bij Caravan Explorer.

Ron & Nick Gubbels

© 2023 Caravan Explorer - All Rights Reserved

Powered by ENJI Design